Bij Hilma ben je in goede handen

In deze hectische tijd vergeten we vaak om goed voor onszelf te zorgen. Lang gaat het goed, maar op den duur gaat het lichaam protesteren en krijgen we allerlei kleine en soms grote klachten. Dan heeft het lichaam hulp nodig om met een gerichte aanpak klachten te verminderen of te genezen. Dokters richten zich meer op het bestrijden van ziektes. Om je immuunsysteem te versterken en je lichaam aan het werk te zetten voor je genezing kun je bij Hilma terecht. Ze wil mensen gezonder en weerbaarder maken, simpelweg omdat het kan. Of beter, omdat ons lichaam dat kan.

Bij Hilma ben je in goede handen. Dat is het eerste dat in mij opkomt als ik aan haar behandeling denk. Ze neemt de tijd, luistert zorgvuldig naar je klachten en vraagt door. Een ongezonde levenswijze en/of stress hebben vaak oorzaken die niet meteen aan de oppervlakte liggen. Daarbij neemt ze haar ervaring als verpleegkundige, haar kennis van de orthomoleculaire voedings- en suppletieleer maar ook haar wijsheid en Brabantse humor mee.
Ik stuurde eerst mijn partner naar Hilma. Hij liep op zijn tandvlees en hij had allerlei gezondheidsklachten. Na vier maanden behandeling voelt hij zich weer vitaal en fit. Klachten verdwenen of verminderden. Ook zijn artsen constateerden verbetering. Ik besloot zelf ook een behandeling te ondergaan; dat bleek broodnodig. De supplementen en de voedingsadviezen doen mij goed, ik voel me een stuk beter en energieker.

Lily (60 jaar)